Treningsoppdate for Mars

Siden jeg har hatt vondt i den ene armen deler av denne uka har det ikke blitt særlig mye fokus på styrketreningen. Bedre å la den hvile i noen dager enn å belaste den enda mer og ødelegge den helt. Så istede har jeg forkusert på kondisjontrening og har vært mye ute å løpt. Var hjemme hos mamma og Stefar Ivar på fredag og benyttet muligheten til å ta joggeturen i skogen, synes det er mye mer gøy enn å løpe etter en vei! Mye mer skånsomt for knærne er det også.

Treningen har generelt gått greit den her måneden også. Hadde en uke hvor jeg var litt lei av styrke så kjørte heller på med timer. Men motivasjon kom fort tilbake. Alle målene jeg satte meg er nådd og jeg gleder meg til å yte maks i april.
I mai skal jeg ordne med nytt styrkeprogram, etter 5 måneder meg samme programmet kan man bli litt lei. Samtidig er det greit med variasjon. Gleder meg til å få noen nye øvelser å bryne meg på!
Motivasjon er på topp og armen begynner å bli bra igjen så jeg gleder meg til å starte en ny uke med en god styrkeøkt i morgen.

– Stine

tumblr_mgzsen1Ab31s1mvt3o1_500_large tumblr_md69zrFdQl1r5825ho1_500_large

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *