Månedens: Mars

Mars måneden har vært en fin måned. Den har gått utrolig fort! I mars har jeg blant annet fått feriet bursdagen til herlig Jannicke og min Storebror. Jeg har tatt opp kontakten med Aina, ei venninne jeg gikk med på videregående og vi har møttes flere ganger etter det første møte på lenge. Jeg har meldt meg inn i sangteamet til Betania, og hadde en kjempe herlig musikkkveld sammen med de.
Ellers har jeg koset meg kjempe masse med familien, og nyt påskeferien fullt ut med venninner og folk som har vært hjemme på påskeferie. Nå er jeg klar for en ny måned med enda flere fine stunder med venner og familie!

– Stine

Søstertid på terrassen
Søstertid på terrassen
Fine bursdagsbarnet årner til selskap!
Fine bursdagsbarnet årner til selskap!
Klar for påske
Klar for påske
Grilling med folk sammen med Aina
Grilling med folk sammen med Aina

 

Hytta med familien - Meg og Lillesøster Malin
Hytta med familien – Meg og Lillesøster Malin

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *