Hyttetur og påskekos

Søndag morgen tok jeg med meg Lillesøster Malin opp til hytta hvor mamma og Stefar Ivar allerede var fra før av. Jeg hadde mast lenge om at de måtte dra på hytta slik at jeg kunne besøke dem, men som oftest har jeg jobbet de gangene de har vært der. Så når jeg først hadde sjansen lå jeg like gjerne over.
Jeg, mamma og Ivar gikk oss en tur innover fjellet til den så kalte «Kvikklunsjhaugen» før vi snudde og gikk tilbake igjen. Det ble pølse med brød til lunsj. Men været var ikke med villig til at vi kunne grille ute så det, ikke at det gjorde noe.
Litt ut på dagen kom også Stebror Niklas opp på hytta. Stesøster Ronja og kjæresten skulle også egentlig være med men Ronja hadde dessverre blitt syk.
Det ble både kort, terning og brett spill på oss ungdommene. Samt påske-quiz på hele gjengen. Jeg, Niklas og Ivar ble sittende oppe å se «Pearl Harbor» før vi krøp i loppekassa.

Mandag fikk vi litt finere vær og solen tittet frem. Jeg og mamma tok oss en liten skitur, som ikke ble så lang som forventet. Det hadde snødd en del i løpe av natten, og mammas ski var ikke særlig medgjørlig side snøen satte seg fast hele tiden.
Etter skituren ble vi sittende i solveggen før det ble vaffelservering. Litt spilling ble det denne dagen også før vi så dro ned igjen.

Da jeg kom hjem fikk jeg melding fra Hanne om vi ikke skulle finne på noe. Så det endte med at Hanne kom hit også så vi en film som ingen av oss skjønte handlingen i. Avslapping på høyt nivå, noe jeg absolutt trengte

– Stine

Sofakos - Lillesøster Malin og Anderz
Sofakos – Lillesøster Malin og Anderz
Pølse spising - Lillesøster Malin og Meg
Pølse spising – Lillesøster Malin og Meg

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *