Grilling, Afterski og sol!

Solen skinte på blå himmel i går og jeg satt å irriterte meg over at det har blitt tak over inngangspartiet. Ergo, jeg har ingen plass å sitte ute i sola på. Men så fikk jeg en koselig telefon fra Aina som lurte på om jeg ikke ville være med til en kompis av henne på grilling og afterski.
Det kunne jeg jo selvfølgelig ikke si nei til! Så jeg fant frem yttertøyet og gjorde meg klar til Aina kom å hentet meg.
Nå visste ikke jeg om jeg kjente noen fra før av dit vi skulle, men det viste seg etter hvert at jeg kjente til en del alikvel. Vi ble etter hvert å tippe over 20 stykker, men med god plass og godt humør gikk jo det veldig greit.
Vi ble sittende ute helt til solen gikk ned, og da var det deilig å kunne flytte seg inn og få litt varme i kroppen. Alt i alt, en kjempe koselig dag med fine folk!

– Stine

 

20130331-085603.jpg

20130331-085612.jpg

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *