Påkekos med venner

Noe av det beste med påske må være alle vennene som kommer hjem på påskeferie! I går ble en fantastisk fin kveld med en herlig gjeng. Etter å ha vært på skjærtorsdagsmøte bestemte vi ungdommene oss for å dra på bowling. Men siden bowlingen ble stengt dro vi heller hjem til en av guttene hvor vi koste oss med å spille 10. 000.
Det ble også disket opp med kake, kaffe, te, potetgull og brus. Var utrolig koselig!

I dag skal jeg jobbe kveldsvakt. Blir nok veldig greit, får jo ekstra med penger også så det passer fint. Ellers tar jeg påsken med ro, tar den som den kommer og nyter tiden med venner og familie. Søndag drar jeg på hytta for å overnatte med mamma, stefar Ivar, Lillesøster Malin, Stesøster Ronja og kjæresten hennes Øyvind så det ser jeg veldig frem til.

– Stine

13628290654535_large tie-dye-easter-eggs-1_large

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *