Musikksamling og shopping

De to dagene har gått i ett, men det gjør ingenting for de har vært helt fantastiske på hver sin måte.
Etter jobb i går tok jeg bussen inn til byen hvor jeg skulle være med på Musikksamling på Betania. Jeg har nemlig meldt meg inn i sangteamet der. Jeg kjente to stykker som var med fra før av så var jo litt spent på å bli kjent med resten av folkene. Så mange utrolig herlige mennesker på en plass, utrolig gøy!
Vi koset oss med pizza før vi snakket litt om tjenesten, om ting vi var fornøyde med og ting vi kunne gjøre bedre. Nå var dette mitt første møte med alle sammen så for min del var det veldig greit å få ett overblikk.
Etterpå ble vi like gjerne med på «Torsdags kafe» som holdes på Betania en gang i måneden. Her kom det enda flere jeg kjente som jeg ikke hadde sett på en stund så det var jo kjempe koselig! Så ble det Quiz og litt mat. Utrolig sosialt og utrolig koselig!

I dag gikk turen inn til byen igjen. Men i dag skulle jeg på shopping med Miriam Christine som har kommet hjem på påskeferie! Hun har vært en månedstid i Spania gjennom skolen så vi har ikke pratet så mye den siste måneden, men det er utrolig deilig å ha henne hjemme igjen selv om det bare er for påsken.
Det er tross alt bare 2 måneder til hun kommer hjem til Trøndelag igjen.
Vi koset oss i byen mens vi vandret rundt i butikkene. Jeg fikk med meg noen skatter hjem. Kommer bilde av dem i morgen.

Nå har jeg fått på meg onepiece og ligner en teletubbie her jeg sitter i sofaen. Siden jeg jobber kveldsvakt imorgen kveld tar jeg lørdagen på forskudd og koser meg med påskeskum og potetgull. Blir nok «The Vampire Diaries» rullende over skjermen etter hver. Jeg er bitt av bassiellen, jeg er avhengi.

– Stine

DSC_1064 DSC_1065

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *