Lookbook.nu

Det er sikkert mange som har hørt om denne siden fra før av. Men jeg nevner det likevel. Jeg er innom her omtrent hver dag for å finne inspirasjon i forhold til hvordan jeg selv kan sette sammen klærne jeg har i klesskapet. Vil egentlig si jeg har ganske kjedelig og vanlig stil i forhold til de på lookbook.nu men noen dager kan jeg slå til å gå med noe jeg ikke går med til vanlig.
I forhold til jobben jeg har føler jeg heller ikke at jeg kan kle meg helt som jeg har lyst hver dag, så om jeg har fri er jeg mer leken med klesstilen enn hvis jeg er på jobb. Eller om jeg skal bort etter jobb kan jeg gjerne slenge på noe mer fint enn det jeg bruker på jobb.

Lookbook.nu gir mye inspirasjon uansett om du er interessert i å forandre klesstilen eller ikke. Selv kikker jeg ofte innom bare for at jeg blir utrolig fasinert over hvor forskjellig folk kan kle seg. Og hvor bra enkelte kler seg!
Er ikke alle stilene jeg liker, men finner mye jeg synes er utrolig stilig! Beundrer de som tørr å kle seg i det de har lyst til å gå med.

– Stine

2908118_Boyfriend_collage 2908276_IMG_0312 2906589_jandjlookook 2908098_2697796_lookbook2 2908146_DSC_0245

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *