My room #1

Nystekte baugetter med hjemmelaget jordbærsyltetøy slo ikke feil da magen min holdt på å revne av sult i morges. Nam!
Deilig å våkne og tenke at jeg har hele dagen på å slappe av å ta det med ro. Ingen planer. Hele uken har gått i ett kjør, stort sett slik det er for tiden. Litt deilig og, men samtidig er det da enda bedre og få en dag hvor du bare kan slappe av.

Var forresten på Ikea og fikk tak i de to siste hyllene jeg trengte for å få ting på plass her i går. Men har ikke fått hengt dem opp enda. Det blir vel snart.

Vil og forresten gratulere kjære storebror som fyller 22 år i dag! Gratulerer så mye med dagen! Håper du får en skikkelig flott dag(til tross for at det er masse snø, blæ). Skal dit på bursdag i morgen, noe jeg gleder meg til. Er ikke der så ofte på besøk, så det blir nok koselig!

Her er noen bilder av rommet mitt, hva synes du?

Min himmelske seng, bare gode drømmer her altså!

De søte knaggene jeg kjøpte på Kremmerhuset, det er riktig nok 3 av dem!

Kommoden og alle mine smykker og tilbehør!

Den super kule taklampen, digger den! Riktig nok ikke min.

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *