Månedens: Februar

Da var vi allerede inngått i Mars, første vår måned. Februar måneden har gått sinnsykt fort! Rekker så vidt å se seg tilbake før den har tatt deg igjen. Det har vært en fin måned med koselig stunder både med familie og venner.
Treningsmotivasjon har vært på topp! Og det er så gøy når den er det, for da blir det så mye enklere å nå målene sine. Og ikke minst overvinne dørstokk mila. Det er ikke noe tegn til at motivasjon skal forsvinne selv om vi er inn i en ny måned, og det føles bra!

I løpe av februar måneden har jeg fått feiret bursdag med fine venninner, vær i skiheisen med Lillesøster Malin, vært på fjellet å besøk Mamma og Stefar Ivar på hytta også har jeg jo vært forlover i ett helt nydelig bryllup!
Samtidig har det vært mye andre fine stunder i løpe av måneden både på jobb og på fritiden.

– Stine
Q: Hvordan har din februar vært?

Jeg passet nydelig Anderz noen timer, vi tok turen på stranda!
Jeg passet nydelig Anderz noen timer, vi tok turen på stranda!
Feiret bursdagen min sammen med de fine jentene mine!
Feiret bursdagen min sammen med de fine jentene mine!
Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!
Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!
Meg og Lillesøster Malin i skiheisen
Meg og Lillesøster Malin i skiheisen
En stor ære å få være med som forlover i bryllupet til Søteste Jannicke og Joakim!
En stor ære å få være med som forlover i bryllupet til Søteste Jannicke og Joakim!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *