Forandring fryder

Når jeg først var i gang med å rydde å vaske her i leiligheten i går kom jeg over mitt overfylte nattbord hvor du ikke en gang kunne se bordplaten på nattbordet. Etter å få litt inspirasjon på interiør når jeg var hos Marianne begynte jeg å tenke ut litt små detaljer jeg kunne forandre på i forhold til nattbordet.

Det lå strødd både bøker, dvder, og annet rot som i grunnen bare lå i veien. Det så lite koselig ut med andre ord. Selv om det er bare jeg som er på soverommet, er det likevel litt koselig at det er litt ryddig og at det ser litt ordentlig ut for min egen skyld også.

Potte planten som sto på golvet fordi den ikke fikk plass i vinduet fikk plutselig plass på nattbordet. Bilderamma som lå under alt rotet som har stått der i over ett år uten bilde i fikk plutselig bilde av meg sammen med to av mine fine venninner og foten på nattlampen synes også!
Ble så mye koseligere nå enn hvordan det så ut tidligere, og det skulle heller ikke mye til!

– Stine

DSC_0813 DSC_0814

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *