Filmdate i gul kosedress

Det er søndag, og jeg for min del klarer omtrent ikke å holde orden på dagene! Glad jeg har almanakken min som holder meg oppdatert. Jeg har hatt jobb helg og kjenner det blir deilig å slappe av i kveld. Ikke at det har vært spesielt stress på jobb, men når man jobber seinvakt  den ene dagen og tidlig den neste blir det litt slitsomt.

Jeg har hoppet i den gule kosedressen min og har store planer om å ha en filmdate med meg selv. Fikk låne «October Baby» av Åshild som visstnok skal være ganske bra etter hennes beskrivelse. Skålene er fyllt opp med smarties og chillie nøtter. Nam!
Litt søndagskos må man unne seg når man ikke har hatt noe slikt resten av helgen.

– Stine

DSC_0809 DSC_0812

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *