Bunadssølv komplett!

Nå er det 1 1/2 uke igjen til bryllupet til Jannicke og Joakim. Planen er å bruke bunad under vielse og middag også skifte til kjole til kaffen og selve festen. Lenge har jeg sagt at jeg burde kjøpt meg øredobber til bunaden siden det har vært det siste jeg mangler av sølv.
Og i dag fikk jeg brukt opp tilgode lappen min og kjøpt meg ett par nydelige øredobber til bunaden. Passer kjempe bra i forhold til at bunaden skal brukes allerede neste helg!

– Stine

DSC_0802DSC_0804

You may also like

4 kommentarer

  1. De var veldig fine:) Jeg har bunad ( arvet etter en slektning), som jeg brukte både til min konfirmasjon, til min bestekompis konfirmasjon, da fetteren min giftet seg og da søsteren giftet seg. Bunad er veldig fint å ha. For da trenger man ikke å tenke på noe nytt hvis man skal i ett finere selskap:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *