Så liten tid!

Tiden strekker ikke til. Vi skulle absolutt hatt flere timer i døgnet. Visste dere at det er vitenskapelig bevist at hjernen har 25 timer i døgnet? Hadde vært greit å ha en time ekstra perr dag altså!
Jeg har vært i barnehagen i dag. En god stund siden sist jeg var der, så var utrolig koselig å være tilbake igjen!

Nå sitter jeg med rumpa godt plassert i sofaen hjemme hos mamma og Stefar Ivar. I kveld skal jeg kose meg med Shalom-gjengen. Og siden menighetshuset ikke er ledig i dag så skal vi på Levanger på bowling! Endre har lovt ut en premie til den som slår han i bowling. Med andre ord, det blir ingen premie på meg! Jeg er så fantastisk dårlig i bowling at det nesten er flaut. Sånn bortsett fra når jeg har skikkelig flaks da!

Ha en fin fredagskveld dere!

– Stine

Gleder meg til vår og sommer igjen!
Gleder meg til vår og sommer igjen!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *