Pepperkakebaking

Da var vi kommet til 4 desember. Det vil si at det er 20 dager igjen til julaften, og bare 3 dager igjen til Knut fyller 20. Heldigvis har jeg både julegaven og bursdagsgaven hans klar. Hvordan det blir på julaften enda vet jeg ikke, mulig vi blir hver for oss.

.Med julemusikk strømmende gjennom huset har jeg kost meg sammen med Lillesøster Malin, Stesøster Rikke, Stesøster Maya og Stesøster Ronja med pepperkakebaking i dag.  Så jeg har fått fylt den ene kakeboksen min med pepperkaker. Smaker godt gjør de og! Ronja var også med, hun lå fortsatt i senga når jeg kom så da var det bare å løpe opp og hoppe i senga for å få henne opp.

Nå har jeg og Knut vært å kjøpt gaver til Miriam og Eivind som vi skal i bursdagsselskap til i kveld. Det blir nok koselig, så vi skal nok begynne å ordne oss og legge ruten opp til Tangvold etter hvert nå. Ønsker dere en fin lørdagskveld!

Har du bakt pepperkaker?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *