Bursdagsselskap

Etter jobb i dag var jeg bare fort hjem om for å skifte før jeg kjørte videre hjem til Åsen hvor jeg og mamma skulle ha felles feiring av bursdag med familien. Mamma hadde bursdag forrige fredag, og jeg har bursdag fredag som kommer. Veldig greit å kunne ha felles feiring hjemme hos Mamma og Ivar siden jeg ikke har all verden med plass.
Jeg synes alltid det er så koselig når alle sammen samles! Godt å se alle sammen på en plass. Og Storebror Espen og kjæresten Lise ser jeg ikke så alt for ofte så er litt ekstra gøy å se dem også.

Fikk utrolig mye fine gaver! Mye jeg hadde ønsket meg. Fikk også litt penger, noe jeg synes er helt greit. Har en plan om å begynne å samle litt på Greengate servise. Noe av pengene går nok til det, samtidig som jeg har en plan om å få kjøpt meg øredobber til bunaden. Dere skal få se gavene i ett annet innlegg litt senere.
Jeg tror også det kanskje blir en liten feiring med venninner litt senere, men har ikke helt bestemt når det skal være enda.

– Stine

DSC_0666 DSC_0673 DSC_0676

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *