Lørdagskos

God Kveld!
I går hadde jeg verken tid eller energi til å stikke innom bloggen. Etter jobb kom Stefar Ivar og hentet meg også kjørte vi hjem til Åsen. Noen timer ble tilbringt hjemme hvor jeg fikk servert god middag og fikk vært litt sosial med familien før jeg dro videre på Shalom (Kristen ungdomsgruppe på Åsen som jeg er med som leder på).
Jeg fikk ikke dratt på juleavsluttningen til Shalom før jul siden jeg lå langflat på sofaen og var syk, så det var deilig å være tilbake igjen. Oppmøte var også ganske bra. Vi hadde som vanlig gøye leker, kiosk, spilte spill og hørte andakt. Ble enda en koselig kveld med Shalom gjengen!

Jeg for min del var opp tildig i dag morges siden jeg har vært på jobb. Ble mye jobbing denne uka, men må man så må man.
Nå gleder jeg meg til å slappe av og ta det med ro i kveld. Kom akkurat av dusjen og sitter her i det nye ullundertøyet mitt som jeg kjøpte for bursdagspengene jeg fikk av mormor og morfar.
I forhold til bursdagspengene kjøpte jeg også 3 gensere som dere skal få se! Bursdagen min er ikke før neste fredag, men fikk gaven litt på forskudd.
Planen for kvelden er vel egentlig å ta det rolig. Kose meg med potetgull og en film.

– Stine

DSC_0677DSC_0679DSC_0680

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *