Venninnekos

Hele julen hittil har jeg våknet og stått opp generelt tidlig men i morges overrasket jeg meg selv med at jeg sov lengre enn jeg hadde trodd jeg skulle gjøre. Da var det bare å komme seg opp av senga, hoppe i treningstøyet og få i seg litt frokost.
Hadde avtalt å møte søteste Miriam Christine til en styrkeøkt. Deilig å se jenta igjen, selv om det ikke er mange ukene siden sist var det like vel godt! Håret hadde hun også fått blondere farge på, fin var hun!

Etter treningen var det bare å kaste seg i dusjen før jeg løp ut døra igjen. På torget sto Kinemor og ventet på meg. Endelig skulle jeg få noen timer med gode Kine! Vi tok først turen på «Hos Oss», Stjørdals koseligste Cafe etter min mening. Der fikk vi litt mat i magen og litt kaffe for den del før vi gikk å kikket litt på romjulssalget. Jeg ble ikke å kjøpe stort, tror jeg venter til Januar. Har jo snart bursdag også, blir dumt å kjøpe noe som jeg kanskje får i bursdagsgave.

Ellers prøvde jeg ut noe nytt til middag i dag. Jeg fikk to kokebøker i julegave, blant annet Fotballfruens kokebok! Satt bare å smilte da jeg åpnet gaven og har bladd i den flere ganger. Men til poenget, i dag fikk jeg inspirasjon fra den andre kokeboken jeg fikk og laget en lett middagsmåltid for meg selv. Ble også jeg laget slik at jeg kan ta med på jobb i morgen slik at jeg slipper å tenke så hardt på å lage middag når jeg kommer hjem i morgen.

– Stine

Meg og Kinemor! (bildet tatt i sommer)
Meg og Kinemor! (bildet tatt i sommer)

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *