Trenings oppdate

Da er ukas 5 og siste treningsøkt unna gjort. Årets siste treningøkt ble det også. Nå er det 5 uker siden jeg begynte med styrke treningen for fullt igjen, men en av ukene lå jeg jo syk så da ble det ingen trening.
Treningen har gått over alle forventninger og det har ikke vært noe særlig mangel på motivasjon. Det har jo vært enkelte dager som har vært mindre motiverende enn andre men det har alltid tatt seg opp igjen.

Etter en måned med trening har jeg fått oppnådd alle målene jeg satte meg for desember måneden og nå er det på tide og sette nye må for Januar. Jeg kommer fremdeles til å bruke samme treningsprogram, men forandringen blir å legge på noen kilo på alle vektene. Og i forhold til kondisjonstreningen blir det flere minutter med intervall.

Mange sliter veldig med motivasjon til trening. Jeg for min del pleier å finne en ting som jeg skal belønne meg selv med etter jeg har vært flink i en måned. Og nå når denne måneden har gått fikk jeg en kjempe fin Nike Løpejakke til jul av mormor og morfar som jeg valgte til «premie» for denne månedens trening. Dette holder ofte motivasjonen opp.
Samtidig leser jeg daglig 3-4 blogger som omhandler trening, og det gir for meg ganske stor motivasjon. Det å se på bilder gir også veldig mye motivasjon. Og har jeg en dag hvor motivasjonen er på topp sier jeg til meg selv at jeg skal på trening, for jeg vet hvor deilig det føles etter ei god treningsøkt.

– Stine

DSC_0616 DSC_0618

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *