Back Home

Da var jeg kommet hjem på Stjørdal igjen. Litt deilig er det jo å være tilbake igjen, selv om jeg har koset meg kjempe masse de dagene jeg har vært hos mamma og Ivar. Jeg kommer nok til å savne de hjemmelagde rundstykkene og gå turene i skogen. Men heldigvis er det ikke lange veien for å dra på besøk, og det er alltid ei seng ekstra om jeg føler for å sove der.

Og det føles utrolig deilig at jeg har klart og fått unna litt trening selv om jeg har vært hjemme på Åsen. Her har jeg jo ikke tilgang til noe treningssenter så da er det greit å ha skogen rett utenfor døren som det er fine stier i. Alle dagene jeg har vært der ble det en gå tur i kjapp gange på ca. 1 time sammen med mamma, Ivar og Anderz(hunden). Kjenner det at jeg savner det å ha fine stier i skogen som jeg kan løpe rundt i.

De neste dagene blir det nok trening på treningsstudio, kos med gode venniner og litt jobb. Den neste 1 1/2 ser det ut som det blir full fres her i gården. Da er det deilig at jeg kan slappe av litt i kveld før kjøret begynner. Alt er ikke like slitsomt, men likevel er det veldig greit med litt alene tid noen ganger også.

– Stine

 

DSC_0437

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *