Årlig pepperkakebaking og by besøk

Etter jeg hadde dusjet og ordnet meg etter trening i dag morges kom Thale og hentet meg på vei hjem til hybelen i Trondheim. Måtte jo avlegge ett besøk til henne før jul og! Så fikk jeg levert både julekort og julegave.
Vi gikk oss en tur på Sirkus (shoppingsenter) hvor vi kikket litt rundt i noen butikker og koste oss med hver vår big bite. Det ble mest kikking på hobbybutikker, Søstrene grene og butikker med sportstøy. Jeg er så frelst på treningsfronten på tiden at jeg kikker mer på treningstøy enn andre klær. Kjøpte ingenting, men veldig greit å se hvilket utvalg man har.
På vei hjem til Thale igjen møtte vi Kine. Kine av alle folk! Har ikke sett jenta siden sommer, og hun bor opprinnelig i Hammerfest og er hjemme på juleferie. Visste at hun var hos moren sin i Trøndelag, men hadde aldri i verden sett for meg å møte henne på en tilfeldig tur til byen. Var utrolig koselig da! Gleder meg veldig til vi skal møtes skikkelig senere i jula.

Etter noen timer hos Thale hoppet jeg på toget hvor jeg møtte mamma og ble til Åsen for å få unnagjort den Tradisjonelle pepperkakebakingen. Synes det er like koselig hvert år! Gleder meg til jeg får mine egne barn som jeg kan bare pepperkaker med. Som alltid ble de minste fort lei og jeg og mamma ble stående igjen på kjøkkenet og trille ut resten av deigen og steke pepperkakene. Men koselig var det!

Nå kom jeg akkurat hjem og inn døra. Sliten som jeg er finner jeg nok senga tidlig i kveld. I morgen står jobb i barnehagen for tur, pluss juleavslutning på Shalom. Nok en koselig dag!

– Stine

DSC_0573 DSC_0575 DSC_0578

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *