2 Søndag i advent

Det er andre søndag i advent, og det er nå to uker igjen til jul. Mange synes julen bare er stress, men det kommer vel veldig an på hvordan det er hjemme hos folk. Etter det jeg kan huske som liten har julen alltid vært kos hjemme hos oss, og det har jeg tatt med meg etter jeg flyttet hjemme fra også. Julen er for meg den beste tiden på året! Masse tid med familie og venner, samt god mat og koselig sammenkomster.
Ja, det skal også bakes kaker, kjøpes julegaver og vaskes til jul. Men for min del er dette ting jeg koser meg med istede for å stresse! Kanskje ikke julevaksen da, men  baking og kjøping av julegaver er noe jeg koser meg med.

Jeg kom akkurat inn etter å ha hatt en sen julelunsj med Solveig. Vi ser ikke hverandre like ofte som før. Vi bodde jo omtrent til hverandre når vi var mindre! Nå er vi begge opptatt med hvert vårt og ser derfor hverandre sjelden. Skulle jo ønske vi kunne møttes oftere men av og til er det vanskelig. Det beste med vår venneforhold er at uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi ser hverandre så virker det som vi sist så hverandre i går, og det er jo bra! Var utrolig deilig å se henne igjen. Vi fikk oppdatert hverandre på ting som har skjedd siden sist gang og avtalt at vi må klare å møtes igjen etter jul.

– Stine

Meg og Solveig for 3 år siden

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *