Bavac Super Undertøy

Er det noe som er utrolig godt når det er vinter og kaldt ute så må det være ull og super undertøy! Om du skal ikke ut en dag så finnes det ikke bedre antrekk å vandre rundt i enn dette. Nå når jeg har vært syk har jeg vandret rundt i mitt lilla Bavac Super Undertøy som jeg fikk i julegave i fjor. Dette settet ble brukt mye på vinteren i fjor, og blir nok brukt mye i år også.
Det som er greit med dette er at du trenger ikke å bare bruke det på vinterstid. Høst/vår er også en fin tid å bruke det på, det blir ikke alt for varmt som hvis du skulle brukt ullundertøy.
I år har Ull undertøy stått på ønskelisten til jul, og jeg håper jeg får det. Har ett sett fra før, men det klør noe sinnsykt og det takler jeg ikke. Jeg har en stilongs som jeg synes er helt vidunderlig og håper på å kunne få noe lignende til jul.

– Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *