Netflix

Det er nok flere enn meg som har oppdaget denne siden. Jeg fikk høre at siden ikke var så bra, at det var mest gamle filmer og serier. Men jeg synes den er helt grei. Gamle klassikere av filmer og tv-serier man aldri glemmer.
Selvfølgelig kunne det vært litt mer nye serier og filmer men ellers er jeg veldig fornøyd i allefall.

Det passet i grunnen veldig godt at jeg laget meg Netflix for noen dager siden nå som jeg er sofaliggende og i dårlig form. Nesen er tett, halsen er tett, hodet er tungt og formen er slapp. Da passer det veldig greit å kunne se uendelig med gratise filmer på Netflix.
Snille mammaen min kommer innom i løpe av dagen. Hun har vært så snill å stikke innom butikken og handle litt for meg. Man savner jo litt å være hjemme hos kjære mor når man er syk.

– Stine

 

You may also like

4 kommentarer

    1. Ja, jeg også har 1 mnd prøve tid. Men har hørt at de som har Spotify premium får det gratis lenger. Vet ikke helt hvordan det funker jeg men.

  1. Jeg har ikke hvert på netflix men ene venninna mi har dilla på det. Jeg synes det er like greit å se filmer og tv-serier gratis andre steder på nettet. Men det er meg da:)

    1. Det er sant, men det kommer veldig an på hvilken side du ser filmer og tv-serier på nett. Ofte kan man få virus av slike sider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *