1 desember

Mens alle andre har fått opp litt julepynt, adventstaker og julestjerna har ikke jeg kommet så langt enda. De to siste dagene har gått i ett kjør, men det har vært utrolig koselig da! Og i dag har jeg vært en tur på jobb. Før jobb hadde jeg noen ærender jeg måtte løpe, så da ble det ikke mye tid å ordne på da heller.
Planen er uansett å vakse og rydde leiligheten i morgen, så da kan jeg ta alt i en smekk. Men likevel skal jeg unne meg å henge opp julestjerna og være kreativ og gjør klar adventsstaken nå i kveld mens jeg hører litt julemusikk.

Også som jeg har lengtet etter har Tv2 Zebra reddet julekalenderen på tven med å sende The Julekalender i år. Gleder meg til å sette meg ned å se første episode i kveld mens jeg koser meg med sjokolade fra luke 1 i sjokoladekalenderen og lørdags snacks.
Har også fått lånt Amalies Jul på dvd av lillsesøster. Er det noe som får meg i julestemning må det være den serien! Den gikk jo på tven da jeg var liten, så det gir ganske bra med barndomsminner også.

– Stine


You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *