New In

De siste månende har jeg stort sett ikke brukt særlig mye penger til ting til meg selv men mest på julegaver. Så i helgen når jeg fikk tjent inn 500 kr for å være sjåfør, fant jeg like gjerne ut at jeg kunne bruke litt på meg selv nå.
Det ble ikke akkurat noe store greier men er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. Som regel kjøper jeg ikke ting bare for å kjøpe, det må være noe jeg enten trenger eller har hatt lyst på en god stund. Men noen små skatter ble det meg hjem i dag, både av klær og interiør.

– Stine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenings t-skjorte fra Cubus – 149,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Adventslys fra Nille – 13,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Dippskål fra Black Design – 35 ,- (har større verson som det står sprøtt og godt på fra før av)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tall for å ha på advendslys i advendstaken  fra Black Deisgn – 19,-

 

You may also like

6 kommentarer

  1. Så mye fint:) De skålene fra black design er fine, jeg kjøpte noen ett par sånne til ei venninne i fjor til bursdagen hennes:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *