Liten feiring ble det

Da har mørket lagt seg over Stjørdal og både jeg og bursdagsgutten er sliten. Etter jobb i dag dro jeg direkte på butikken, så dro vi hjem. Sprang gjennom dusjen, ryddet litt kjapt også rakk vi ikke mer før det ringte på døren.
Foreldrene og søsknene til Knut kom på kaffe og kake, for å feire litt at Knut fyller 20 i dag. Kaken hadde Knut fått fra noen på jobb, og moren hans hadde med pepperkaker, mandariner og banan. Godt med litt blanding.

For min del så tar jeg kvelden nå. Har fri i morgen, men har vært våken  siden 5 i morges. Utrolig at jeg ikke ble trett på jobb egentlig. På jobb er vi i full gang med juleforbredelsene og i dag har vi fått bakt både lussekatter og pepperkaker. Og ute var det god temperatur, men en ulempe var at det snødde så fryktelig.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *