Leker blir levende om natten

Typisk film at leker blir levende om natten. Du sitter der i sofaen og følger godt med på skjermen i det dukkens hode plutselig snur seg og ser deg rett inn i øynene. Skummelt eller hva?
Eller Toy Story, der er jo lekene levende hele døgnet der!
Da jeg var mindre var jeg alltid kjempe redd for at porselensdukkene mine plutselig skulle bli levende og drive å leke rundt på rommet mitt om natten når jeg sov. Porselens dukker er vel kanskje det som er mest creepy egentlig, men bare hvis man har sett for my film. Jeg hadde en periode hvor jeg elsket skrekkfilmer og kunne se alt jeg kom over. Gikk ofte å la meg tidlig på kvelden for å se film i senga. Den tiden er over. Jeg har mange skrekkfilmer i filmsamlingen min, men jeg kan ikke huske sist jeg så en av dem. Og det er ikke sjans for at jeg setter meg ned å se dem alene lenger.

Men tilbake til overskriften. Det at leker blir levende om natten er i grunnen litt gøy. Vi sier jo at det ikke skjer, bortsett fra på film. Men nå jobber jo jeg på leketøysbutikk. Ikke at lekene blir «levende». Men det er ofte de ragere når lyset blir slått av når det er tid for stenging og det blir mørkt i butikken. Lekene reagere og lager lyder.
Vi har jo også hatt enkelte leker i butikken som reagerer bare du går forbi dem. Du kan jo fort bli skremt av det hvis du er alene. Så leker kan jo i grunnen være ganske skumle, selv om de er helt harmløse.

– Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *