Tøffe tøfflus

Te og kaffe vanilja går har gått ned på høykant i dag. Halsen verker og det kjennes ut som noen skjærer med kniv hver gang jeg svelger. Deilig! Sikkert pay back for at jeg har holdt meg frisk siden forrige vinter. Men med noe varmt i koppen, tøffler på beina og godt å varmt pledd skal jeg ikke klage. Elsker koppen jeg kjøpte da jeg var i Kroatia i sommer, den er bare helt super søt!

Da jeg var på leir forrige helg brukte jeg tøffelene mine hele helgen og har nå blitt utrolig avhengi av dem! De er utrolig gode og varme. Jeg er generelt konstant kald på føttene, selv når jeg selv synes jeg er varm er jeg kald på føttene. Da er det greit å ha gode tøffeler som holder føttene varme.

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *