Månedens produkter

Nå er det en stund siden sist jeg fikk sponsor  pakke av Yves Rocher. Men for litt siden dumpet det plutselig en pakke i postkossaen min med noen nye produkter jeg er så heldig å få lov å prøve ut. Selvfølgelig er dette noe jeg gjør helt frivellig mot å teste det ut og skrive om det her på bloggen. Eneste jeg får for det er selve produktene jeg får tilsendt for å prøve, jeg tar ikke imot betaling for å gjøre det.

Denne måneden lå den en øyeskygge, øyenskygge pensel, leppestift, leppe konturppenn og eyeliner i pakken. Øyenskyggen, leppestiften og øyenskyggepenselen har jeg testet ut tidligere også men denne gangen fikk jeg andre farger på leppestift og øyenskyggen.
Du kan nå få alle produktene kjøpt i en pakke for 289 ,- HER, legg merke til at det er 29 % på pakken for øyeblikket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Løst perlemorskimme, Øyenskygge:

Jeg personlig liker denne øyeskyggen veldig godt! Den er lett og luftig og enkelt å legge på. Den glittrer ganske mye og gir en fin glans etter min mening. Jeg har fra før av 3 forskjellige farger og ble bare glad når jeg fikk enda en farge inn i samelingen min av denne herligheten! Den søler ikke, og er enkel å få på kosten. Selv bruker jeg den øyeskyggekosten som jeg har fått tidligere av Yves Rocher og synes det funker veldig bra. Du får kjøpt den HER! Du får kjøpt den i 5 forskjellige farger, og jeg har selv fire av dem. Fargen krystall er den nyeste i min samling som du finner på linken jeg la igjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Øyenskyggepensel:
Denne har jeg også skrevet om tidligere. Jeg er kjempe fornøyd med den! Selv om den kanskje er litt stor, så er den enkel å håndtere og enkel å legge øyenskygge på med. Hårene i selve kosten er myk, noe som gjør at den er utrolig god og føre øyeskyggen på med. Den er ikke stiv og kantet som ofte kan gjøre at det blir ubehagelig og vanskelig. Øyenskyggepensel finner du HER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leppestift:
Leppestiften er i seg selv en ting jeg generelt ikke bruker. Men gøy å få teste ut likevel! Den er lett å påføre og føles myk når den legges på leppene. Den føles ikke klissete med andre ord. Denne har jeg også testet ut tidligere og har 2 farger fra før av. De holder seg godt og det skal litt til før den forsvinner og smitter av. Denne finner du HER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eyeliner og Leppekontur penn:
Personlig bruker jeg ikke eyeliner lenger. Jeg brukte det når jeg var mindre under øynene, men bestemte meg med å slutte med det. Denne eyeliner er en tusj og ikke blyant. Noe som gjør at den blir litt enklere å påføre etter min mening. Jeg prøvde den både over og undre øynene(ikke samtidig vel og merke) og synes den var grei å bruke. Synes alltid det er verst over øynene men denne gjorde det mye enklere uten noe særlig til søl. Eyeliner finner du HER!

Lip liner bruker jeg heller aldri siden jeg aldri bruker leppestift. Ser rimelig dumt ut med bare lip liner. Men den er god å påføre og holder seg en stund. Hadde jeg brukt leppestift hadde nok denne lip lineren også blitt brukt til hver gang. Denne finner du HER!

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *