Farging av hår

I dag har jeg farget håret mitt, fant ut at det var på tide å ta etterveksten. Det vistes at det var noen måneder siden sist, men det er ett godt tegn på at håret mitt har vokst.
I begynnelsen av August fikk jeg ett innfall av og klippe av meg det lange håret mitt. I den periosden kjentes det utrolig deilig å ha halvlangt hår over skuldrene hvor håret ikke var i veien.

Nå derimot angrer jeg som rakkern. Bare det og se bilder fra i sommer da jeg hadde langt og fint hår gjør meg nesten litt trist. Men jeg vet det vokser ut igjen. Og i dag var det en glede og sette håret i en hestehale fordi jeg da kjente hvor mye lengre håret har blitt. Nesten så jeg gleder meg til etterveksten vekser ut igjen for at jeg kan se hvor mye håret vokser. Håret mitt vokser generelt kjapt så det er ingen grunn til å klage, det vokser nok ut igjen. Selv om jeg ofte blir misunnelig når det går jenter forbi med langt hår. Og ikke minst blir jeg missunnelig på lillesøster som har så utrolig langt og fint hår! Gleder meg til mitt har vokst ut igjen!

– Stine

(slenger med noen bilder av meg med langt hår fra i sommer)

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *