Biljard og film

Jeg liker ikke mørket. Det er skummelt og du vet aldri hva som gjemmer seg i det. Men på en måte liker jeg det likevel pågrunn av stjernene og nordlyset som leker rundt på himmelen. Det fikk jeg oppleve i nattens timer når jeg var ute å gikk. Og følelsen av å legge seg under dyna og føle tryggheten var utrolig deilig etter en fin dag.

Jeg tilbringte noen timer på jobb i går. Jeg jobbet med den nye jenta. Jeg liker henne, glad og trivelig med bra humor! Det er sånn jeg liker det. Etter jobb dro jeg hjem, lagde meg god middag og bakte brownies cookies til dessert og hadde litt alene tid. Det må til noen ganger det også.
Litt ut på kvelden dro jeg på bowlingen og møtte Esther, Elin(søsteren til Esther) og Dino (kompis av Esther) hvor vi spilte Biljard. Jeg for min del er jo kjempe dårlig i biljard men gøy å spille likevel. Vi spilte noen runder. Jeg var først på lag med Elin også med Esther men vi tapte alle gangene. Men jeg og Elin holdt på å vinne 2 av rundene!
Etterpå fant vi ut at vi skulle go hjem hos Esther og Elin hvor vi slengte oss på sofen og så en film. Husker ikke hva filmens navn var men det gikk på NRK. Det var ganske ekkel, men samtidig veldig bra. Jeg likte den jeg. Var bedre enn romantisk kliss i hvertfall.

– Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *