Overraskelsesselskap

Overraskelsen som jeg hadde planlagt for Knut holdt på å få straka vegen til helvete da han plutselig fant ut han skulle ha romkake når vi skulle kjøre opp til foreldrene hans på middag i går kveld. Akkurat i det øyeblikket hadde jeg fryktelig lyst til å ta tak i skuldrene hans og filleriste han! Det er typisk at han på en eller annen måte får ødelagt overraskelsene mine. Men hele overraskelsen ble uansett i ødelagt.

Til foreldrene hans fikk vi servert taco. Og som vanlig spiste jeg alt for mye og følte jeg måtte kaste opp bare jeg gjorde en liten bevegelse. Men heldigvis gikk det over til gjestene som skulle komme i overraskelse-selskapet som jeg hadde ordnet for han kom. De som var invitert var mamma, Ivar, lillesøster, og de to minste stesøskenen mine + mormor og morfar fra min sin side. Fra Knut sin slekt var det selvfølgelig familien hans + mormoren og bestefaren og farmoren og farfaren. Karsten skulle egentlig komme han også, men det ble han skulle sitte barnevakt til lille Linnea.

Knut ble absolutt overrasket, og man kan si han var i sjokk en liten stund. Samtidig som alt dette hadde jeg og Miriam fikset romkake til han med bilde av han oppå. Det var grunnen til at han IKKE fikk kjøpe en på vei oppover. 
Det ble en trivelig kveld, og det så ut som alle koste seg.

Vi kom ikke hjem før i 11 tiden på kvelden, da endte vi opp med å se en film og la oss ikke før halv 2. Deilig med fri i dag da. Solveig kommer å besøker oss en tur, så skal vi i bursdag igjen i kveld. Denne gangen er det lillesøster Malin som fyller år på onsdag.

Hva har du gjort i helgen?

Bilde på kaken ble en smule mislykket.

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *