Sliten men fornøyd

Jeg er totalt utslitt og kjenner det verker fra topp til tå. Kjenner jeg har fått noen bra muskelknuter bak på skulderpartiet som gjør at skuldrene og nakken verker, ryggen gjør vondt og føttene verker så det kjennes ut som jeg har løpt maraton. Men det har jeg altså ikke. Jobb tapper meg for energi. Det var mye å gjøre i dag, og vi ble ikke ferdig med halvparten av det som sto på planen for i dag. Man blir sliten når man springer rundt som en gal kylling og bare har 30 minutter pause hvor du kan sette deg ned å slappe av.
De neste dagene blir det og full rulle både på jobb og uten for jobb, jeg må lære meg og sette av tid til og slappe av og ta det med ro. Men jeg har dessverre  ikke ro i kroppen til å sitte i ro lenge om gangen.

Jeg fikk skaffet meg bok nummer 3 i The Hunger Games serien så nå gleder jeg meg til å lese på sengekanten. Hadde akkurat en kjempe koselig samtale med tante på telefonen. Er så ofte vi ser hvernadre, men heller ikke så alt for sjelden men det var utrolig koselig å snakke med henne på telefon!

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *