New In

For noen dager tilbake fortalte jeg at jeg hadde kjøpt meg ny ytterjakke og utebukse. Så nå tenkte jeg kanskje det var på tide at dere skal få se de flotte kjøpene jeg gjorde ett bra kupp på! Første dagen jeg fikk jakken gikk jeg rundt og fortalte Jannicke hvor godt jeg likte jakken, jeg må ha fortalt det hverfall 20 ganger. Stakkar hun måtte vel bli lei av meg med det maset om den nye jakken. Men som jeg sa til Jannicke, jeg er stor fornøyd med jakken og angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte jakken og buksen! Buksen for jeg testet ut mer nå i helgen når jeg er på hyttetur, men den er sykt god å ha på!

– Stine

Stormberg skalljakke og stormberg skallbukse fra XXL

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *