Mine yndlingsfilmer

Step Up 1 , 2, 3

Elsker disse filmene! Har enda ikke fått rukket og sett den fjerde filmen av Step Up, men tenker å kjøpe den på dvd når den kommer ut. Første gangen jeg så filmene var med Stesøster Ronja, og jeg hadde helt ærlig aldri hørt om dem før det men jeg ble så overrasket hvor bra den filmen vi så var at jeg måtte se resten også. Jeg kjøpte like gjerne alle filmene på dvd jeg, og det angrer jeg ikke på. Nå kan jeg se de så ofte jeg vil!

Grunnen til at jeg liker filmene så utrolig godt har mye med handlingen og gjøre. Det ligger en bra historie bak hver film hvor mye handler om venner og familie. Som i 1 der Ty bor hos fosterfamilie og endre opp med samfunnstjeneste på MSA hvor han får nye venner. i 2 filmen har vi Andie som bor hos sin mors venninne etter at moren døde. Hun havner også på MSA etter å ha blandet seg opp i trøbbel og danner ett nytt vennskap med mange forksjellige sjeler som hun tilslutt føler en tilhørighet til og ser på dem som familie.
3 filmen der Moose havner i en dansebattle midt i gata og slår en av de beste i hele New York uten en gang å vite det selv og får nye venner og nytt crew.
Hvordan de klarer å holde vennskapet mens de går gjennom tøffe tider og støtter hverandre. Og selvfølgelig er det litt romantiske innslag. Og i alle filmene møtes alle sammen på grunn av dansen som alle sammen elsker. Jeg sitter som regel helt klistret til skjermen når danse scenene er fordi jeg blir så fasinert. Jeg og vil være så flink!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruder i krig

Enda en film som handler om vennskap. Det å være forlover til sin bestevenninne i hverandres bryllup  må være en ære, jeg selv synes det er en stor ære å få være forlover for Jannicke! Men her oppstår jo komplikasjoner når bryllupsdagen blir booket på samme dato og en av dem må bytte dag. Noe ingen er villig til å gjøre. Måten de stiller opp for hvernadre før de skilles som uvenner er helt utrolig, men det å se at de bringes sammen igjen etter de blir skilt fra hverandre gjør det bare enda bedre. Det viser at de er uavskillelige! Og bryllups filmer er generelt koselig pågrunn av alt det romantiske klisset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dødslekene

Personlig er jeg ikke glad i filmer som har en del fantasi og ting som ikke er virkelig i den virkelige  verden som Twilight, det blir rett og slett for usannsynlig og kjedelig i mine øyne. Men Dødslekene var mye bedre enn jeg hadde forventet, selv om mye av tingene aldri ville skjedd i vår verden.
Her har du søster som ofrer livet sitt for lille søsteren sin. Hun allierer seg med søte Rue på arenaen hvor hun vet at alle bortsett fra en skal dø. Og passer på Rue helt til døden hennes møte henne hvor hun legger blomster rundt henne for at hun skal få en fin «begravelse». Måten hun redder Peeta på når han er skadet og hjelper han å holde han i livet.
Her viser også familie, vennskap og kjærlighet. Slike filmer liker jeg. Det er mye mer enn bare krig og drap i denne filmen!

Nå holder jeg på å leser bok nummer 2 i serien Dødslekene og er helt trullbundet! Det er så spennende at det er vanskelig å legge i fra seg boken. Gleder meg til å lese bok nummer 3 og ikke minst til film nummer 2 kommer ut på kino. Skal absolutt se den!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q: Har du noen yndlingsfilmer?

– Stine

 

 

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *