Middag heim ått a mor

I går brukte jeg fridagen min bra. Fikk gjort unna en del ærender, samt møtt Jannicke i gata. Jeg og Ronja bestemte oss for å stikke inn til Åsen for å besøke mamma og Ivar. Så vi inviterte oss selv på middag vi, og da fikk vi servert hjemmelaget potetmos og pølser. Mmh! Mamma og Ivar har også verdens nydeligste hund hjemme hos seg for øyeblikket, og håpet på at de kanskje beholder den er utrolig stor! En mer rolig og snill hund har jeg ikke sett før.
Etter vi hadde vært på Åsen tok jeg og Ronja turen på Torkvartalet hvor vi koste oss med is på isbaren, bare fordi jeg fikk skikkelig lyst på is.

Ronja kjørte meg hjem og jeg ble sittende i sofaen i en halvtimes tid, og da sto Jannicke på døra klar for vår ukentlige trimtur. Litt tidligere ute enn normalt, men det var bare koselig det! Etter trimturen ble vi sittende å se litt på filmene som er lagt ut fra helgen og snakket litt om alt mellom himmel og jord.
Etter at Jannicke forlot meg hoppet jeg i dusjen og fant senga.

I dag har jeg stenge vakt på jobb, noe som gjør at det ikke er så mye spennende å skrive om når jeg kommer hjem.

– Stine

 

20120919-102811.jpg

20120919-102820.jpg

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *