Sleepover og brudekjole jakt

Det siste døgnet har jeg tilbringt sammen med to herlige jenter. Etter jobb i går kom Jannicke oppom meg på jobb og en time senere sto vi på perrongen for å ta imot Ragnhild som kom med toget. Planen var at begge skulle sove hos meg, men så ville moren til Jannicke at de skulle komme opp dit så da dro vi like gjerne alle tre opp dit og sov hos Jannicke i natt.
Jeg og Jannicke hadde jo store planer om å legge oss i rett tid siden vi skulle opp tidlig for å rekke prøvetime hos brudesalong i dag morges men det gikk ikke helt som planlagt. Tror klokken var rundt halv 3 når jeg og Jannicke fant ut at det var på tide å sove.
Vi hadde det utrolig koselig da!

Morgenen ble heller ikke som tenkt i dag siden skyssen nedover til Stjørdal plutselig streiket og vi ikke rakk den bussen vi måtte rekke for å nå bussen vi måtte ta for å komme tidsnok til timen i brudesalongen. Men vi kom da oss omsider nedover og inn til Trondheim, riktig nok 40 minutter forsinket til brudesalongen. Men vi ringte og sa ifra at vi ble forsinket.
Første butikken prøvde Jannicke 5 kjoler, og der var nr 1 favoritt.
Men vi hadde jo time hos Agape klokken 2 så vi måtte vente å se.
Da vi kom opp på Agape ble alle tre skikkelig overveldet over hvor fint og seriøst det var der! Alle selskapskjolene var sortert etter farger og brudekjolene hang på rekke og rad. Selve lokalet var lyst og stilfullt. Over høytalerne ble det spilt en veldig beroligenede musikk.  Personalet gav en kjempe god service og gav råd og tips i forhold til bruden og brudekjole på selve dagen. Her fikk hun også prøve både slør, sko, og smykker til kjolen slik at man fikk se hele helheten. Skikkelig bra Service! anbefales virkelig å dra dit om noen har gifteplaner og vil ha god hjelp. Hos Agape prøvde Jannicke 2 kjoler som var helt nydelig på henne, men den nr 2 ble en favoritt både hos meg og Ragnhild.

Alle tre var til slutt veldig trett og sliten, etter å ha sovet på bussen fra byen til Stjørdal gikk vi på Egon og spanderte på oss en skikkelig god pizza før vi gikk hjem til meg en tur. Her har vi sittet under pledd i sofaen og slappet av. Nå har jentene dratt og jeg sitter her alene. Kjenner det skal bli utrolig deilig å finne sengen etter den utrolig fine dagen jeg har hatt!

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *