Ost og kjeks med fine jenter!

Til tross for at jeg var super sliten etter jobb i går gikk turen rett til Eirin på jentekveld. Men vi hadde litt tid før Vanja kom så vi bestilte oss en pizza og fikk i oss litt mat før vi tok en halvtimes tid hvor vi bare lå på sofaen å daffet begge to. Noen begge to virkelig trengte!
Vanja kom rundt 20.00 og da ordnet vi kjeks og ost som vi tok med oss ut på terrassen. Eirin og familien har varmelampe på terrassen noe som gjorde at det ikke ble kaldt til oss, men tror egentlig vi ikke hadde hatt bruk for den for det var herlig temperatur ute likevel.
Vi satt der i flere timer å hørte på musikk, diskuterte alt mellom himmel og gjorde og lo masse. Kan med hånda på hjertet si at det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde i går, både jeg og Vanja fikk skikkelig latterkrampe når vi var ute å gikk tur med Ylvis(hunden til Eirin) i halv 12 tiden på kvelden. Vi lo så vi trodde krampa skulle ta oss! Stakkar Eirin skjønte fint lite hva som hendte, selv om hun skjønte at det var hun som fikk oss til å le. Den jenta har sykt mange geniale kommentarer!
Jeg for min del ble ganske slitt ut av ett skikkelig allergianfall og tett i både hals og nese. Når jeg kom hjem og hadde funnet senga var jeg så tett at man kunne høre det surkle i halsen på meg. Ble med andre ord dårlig med søvn.

I dag skal jeg bare slappe av og prøve å få ladet opp til en ny uke med jobb. Skal prøve å få vasket litt golv, tørke støv og bytte på senga da. Litt kjedelige oppgaver må til av og til det og. Håper dere alle har hatt en like fin helg som meg!

– Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *