Full rulle

God Morgen!
Selv om det var full rulle hele gårsdagen var dagen utrolig vellykket! Jeg fikk hjulpet mamma med å brettet servietter til bryllupet også var vi på lysfabrikken å kjøpte inn lys.

På formiddagen kom Sigrun og Ida på besøk. Ida er ei barndomsvenninne av meg som jeg ikke har sett på vertfall 5-6 år så det var utrolig koselig å se henne igjen! Mamma hadde ordnet med servering så vi satt ute på terrassen og pratet sammen alle sammen. Var utrolig koselig å se dem igjen! Håper ikke det blir så alt for lenge til neste gang.
Jeg har skrevet om Ida tidligere i ett innlegg om hvem som er forbildet mitt, det finner du her! Og jeg kan med hånda på hjertet si at hun fremdeles er forbildet mitt.

På kvelden når jeg skulle tilbake til Stjørdal dro jeg direkte på Egon hvor jeg hadde planlagt overraskelses avskjedsmiddag for Miriam Christine. Hun visste at hun skulle spise med meg og Birgitte, men jeg hadde snakket med flere av venninnene hennes og spurt om de også ville komme å overraske henne så Hanne, Kamilla,Thea og Margrete kom også. Å Miriam ble kjempe overrasket, og ikke minst glad! Er glad hun satte pris på det.
Etter vi hadde spist ble det at vi gikk hjem til meg og så en film mens vi koste oss med litt snacks. Utrolig koselig ble det, og det tror jeg alle er enige om!

Jeg ligger fremdeles i sengen og vurderer å stå opp. Har fri i dag, så må få prøve å gjort unna en del på bunaden igjen i dag. Ellers er det veldig lite som står på planen for dagen. Kjenner at jeg kan trenge dagen til å ta det rolig og bare slappe av. Jobb igjen i morgen og fredag før den store bryllupsdagen. Gleder meg!

– Stine

(Vet at mamma ikke er særlig fan av å være på bloggen, og var litt usikker med Sigrun, derfor har jeg gjort ansiktene deres uklare)

 

 

Serviettene til Bryllupet

Søte kattungen som lå i vinduet blant all pynten på lysfabrikken!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *