Nye vennskap og gamle vennskap

Det siste halvåret har jeg møtt så utrolig mange nye herlige mennesker og knyttet nye vennskap til herlige jenter!
I vår begynte jeg å gå i bibelgruppe med en gjeng fra Trondheim sammen med Miriam. Her har vi møtt 3 herlige jenter, men hun jeg har fått best kontakt med er Åshild. Utrolig skjønn og herlig jente som ikke vil noen vondt!
Vi har sett hverandre en dag i uka, pluss feiret 17 mai sammen, hatt jentekvelder og vært på go-kart. Ett vennskap som kommer til å vare.

Jeg begynte å jobbe på leketøysbutikken og her er jeg så heldig å har verdens herligste Ingrid! Smilet hennes lyser opp dagen min på jobb og hun er en oppmuntring i jobb hverdagen. Vi planlegger fisketurer og bursdagsfeiring. Snakker lenge i telefonen og sender uendelig med meldinger. Jenta er herlig!
På nabo butikken jobber Eirin. Smågal jente med bra humør! Og utrolig søt! Var ute sammen med henne og venninna hennes Vanja i helgen. Søte jenter begge to, gleder meg til flere jente kvelder sammen med fine jentene!

Gamle vennskap visner aldri? er det ikke det folk sier? Ronja fyller dagene mine med masse latter, ironi. Ingen er mer lik meg enn denne jenta, og heldig er jeg som får lov å ha henne til Stesøster. 2 uker til det er offisielt.
Miriam, omsorgsfull og beskyttende. Smiler dagen lang, klager aldri. Ingen vonde tanker om noen. Gruver meg til hun flytter om noen uker!
Thale, latter som er smittende! Går ikke an å la være å le når du hører henne le. Mye tull og fjas, men det er det vi liker! Gleder meg til hun flytter til Trondheim, enklere å besøke henne da.
Jannicke, stille og rolig. Men utrolig søt! Snill som ett lam, den fornuftige. Uten tvil.

Hadde besøk av nydeligste Kine på torsdag. Har ikke sett henne siden september siden hun bor i Hammerfest. Moren hennes har flyttet nærmere så nå får jeg sett henne oftere. Selv om vi ikke ser hverandre så ofte føles det som hun aldri dro når vi møtes. Herlig!

Alle er gull verdt, kjempe glad i dere alle ♥

– Stine

Meg og Kinemor!

Vanja, Meg og Eirin!

Meg og søteste Ingrid

Miriam Christine og Meg i Balestrand

Meg og Ronja, 17 mai i fjor

Meg og Thale, 6 juledag

Åshild og Meg, 17 mai 2012