Outfit 12.07.12

Må innrømme at det har vært utrolig deilig med en fri dag! Og jeg synes jeg har fått utnyttet dagen rimelig bra. Tok turen inn til Trondheim by for å løpe noen ærender. Og for å løpe etter bussen for å akkurat rekke den, og slippe å betale! Det er ikke verst, sier ikke nei takk til en gratis tur.
Ettermiddagen og kvelden har jeg tilbringt sammen med Magnus. Først tok vi turen på Napoli og spiste, han hadde jo vært flere timer på jobb så han var helt utsultet. Etter på dro vi hjem til meg hvor vi slappet av med en film. Det ble med andre ord en fin fridag.

Nå blir det litt blogg lesing før jeg skal løpe gjennom dusjen og finne senga for å lade opp til en ny arbeidsdag i morgen. Fredager er i grunnen ganske greie dager siden det da kommer varer, men andre ord alltid noe å gjøre!
Ønsker alle en riktig god natt!

– Stine

Bukse og genser fra Vila – Smykke fra Kroatia – Klokke gave

You may also like

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *