Herlig med fri

Det beste med å ha fri må være om morgenen når du våkner, slår på nattlampen og finner frem boka som ligger på nattbordet. Det å reise inn i den verdenen som blir beskrevet i boka å føle med menneskene i handlingen.
Så når du står opp vet du at du har god tid, slenger på deg morgenkåpen. Går på bade og ser deg i speilet og tenker at du ikke gidder å gjøre noe med sove frisyren enda, og sminken kan også ventes med. Du tusler ut på kjøkkenet finner frokost, setter deg i sofaen med morgenkåpe, sovehår og pledd mens du skrur på en av dine yndlings filmer på tven. En herlig og avslappende morgen hvor du gjør akkurat det du føler for.
Herlig med fri!

– Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *