Hjemme fra velykket grilling

Da var man hjemme og ny dusjet etter grilling med min herlige familie. Alltid litt ekstra stas å være hos mamma når Storebror Espen og Lise er der siden vi ser så sjelden til hverandre.
Må innrømme at det er ofte jeg skulle ønske vi hadde ett litt bedre forhold til hverandre enn vi har. Kjenner jeg blir misunnelig når jeg ser andre søsken som har skikkelig godt forhold til hverandre.
Koselig var det i vertfall å se alle sammen!

Å tror dere ikke jeg klarte å slette alle bildene på minnekortet mitt da jeg lånte pcen til Lillesøster Malin? Hele 600 bilder og litt mer klarte jeg og miste. Heldigvis har jeg de fleste på pcen da, men likevel. Tok jo bilder på jobb i dag som jeg egentlig skulle bruke i forrige innlegg, og som jeg skulle sende til nestleder på jobb. Just my luck.

Nå har jeg fylt skåla med litt snacks så skal jeg rigge meg til på sofaen og ha en ordentlig sofa-date med nydeligste Simba pusen min!

– Stine

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *