Såpebobblefest

Sommer i sentrum har begynt på Stjørdal (kan ikke komme på at dette har blitt arrangert her før) og kjøpesenteret var pakket med folk. Kan ikke komme på å sett så mange folk der jeg! I den forbindelse fikk jeg og spørsmål om jeg kunne jobbe ett par timer i dag. Jobben skulle ikke utføres i butikke, men ute på torget. Jeg og Ingrid plasserte oss rett utenfor inngangsdøra til kjøpesenteret med masse såpe bobbleutstyr som vi har og selger i butikken for å demonstrere og reklamere til folk som gikk forbi.
Mange av barna syntes jo det var kjempe kjekt med tusenvis av bobbler som fløy rundt omkring i lufta. Noen var veldig sjenerte å turte så vidt å komme bort mens andre kom bort og prøvde uten en gang å spørre.
Når vi kom opp i butikken fikk vi høre at det hadde funket veldig bra, var mange som hadde kommet opp og spurt om de hadde varene som vi hadde stått og  holdt på med uten for kjøpesenteret så vi har fått solgt bra.

Formen er ikke helt på topp, vondt i hode vondt i halsen og tung i hode. Men det går nok over. Bedre at jeg blir dårlig nå enn når jeg reiser om 12 dager. Nå sitter jeg hos mamma og Ivar, så jeg har tjuvstjålet pcen til lillesøster Malin.
Storebror Espen og Lise kommer også etter hvert så skal vi grille god mat. mmh, gledes!

– Stine

J18959_large     Bublina_20v_20lese_o2_large

Tumblr_m5o7quruqy1r7uftso1_500_large

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *