Langhelg!

Hvor herlig er det ikke å vite at jeg nå har tatt helg? 4 dager fri skal gjøre godt, hvis jeg kan se bort i fra de 2 timene jeg skal stå å demonstrere såpebobler for BR-leker på lørdag da. Håper på bra vær!
Har ikke lagt storeplanene for fridagene, men siden det er Juni-martna tror jeg kanskje jeg skal prøve å stikke bortom og kikke litt. Så vet jeg og at moren til Åshild kommer innom med noen papirer angående det at jeg broderer bunad for firmaet hennes.

Jeg skal prøve å bli mer flink med å ta med meg kamera i hverdagen. Samtidig legge ut ett par outfit bilder i uka. Blir nok ikke hverdag, kanskje komme med noen innlegg om ting jeg kunne tenke meg. Noen som er interessert i slikt her på bloggen?

Nå skal jeg la middagen synke litt før jeg etter hvert skal på trening.

– Stine

You may also like

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *