Lillejulaften

Gavene er lagt under treet og jeg og Knut har sittet og ledd så ille at tårene spratt da «Grevinnen og Hovmesteren» trillet over skjermen. Det er helt klart en klassiker som er like gøy hvert eneste år! Nå sitter vi og ser Hjemme Alene før vi finner senga.

I dag har vi vært opp til mamma og Ivar en tur på besøk. Egentlig skulle vi vel hatt grøt, men i og med at jeg har slitt med spysyken sto vi over. Storebror Espen og samboeren hans Lise var også der, koselig det! Så fikk jeg gitt dem julegaven demmes også. 
Her fikk vi kaffe og kaker mens vi så litt tv og pratet litt sammen med folket. Niklas som vi hørte fra loftet kom også ned å holdt oss litt med selskap. Trivelig med juletiden hvor man får samlet familien og venner. Det er nok det beste med julen.

Har du tilbringt lille julaften med familien?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *