Ny telefon

Tidligere hadde jeg HTC Desire, men siden den har begynt å leve sitt eget liv og nekter å gjøre som jeg vil har jeg skaffet meg ny telefon. Denne gangen ble det Iphone. Jeg har alltid sagt at jeg ikke skal ha Iphone, men for noen uker siden da jeg var med venninne av meg og moren hennes for å kjøpe til moren hennes ble jeg litt forelsket selv. Og siden jeg trengte ny fant jeg ut at jeg like gjerne kunne slå til. Og jeg angrer ikke ett sekund! Er kjempe fornøyd.

I den forbindelse så fikk jeg ordnet meg Instagram i dag også, bitt av bassielen sa du? Vet ikke hvor aktiv jeg kommer til å bli men foreløbig virker både spennende og gøy! Dere kan følge meg på StineeHk. Og hvis dere selv har Instagram så legg gjerne igjen brukernavnet deres i kommentarfeltet så jeg kan stikke innom og se, kanskje følge dere og!

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *