Danseoppvisning

Dagen har gått i ett og først nå har jeg kommet meg hjem og fått slengt bena på sofabordet og kan slappe av litt før jeg skal finne senga.
Som regel gidder jeg ikke å sjekke arrangementer jeg blir invitert til på facebook siden det ofte er bare tull. Men kom over ett arrangement som skulle være i kveld hvor 3 klasse på danselinjen her på Ole vig videregående skulle ha. Og tenkte at dette kunne faktisk være ganske interessant. Og inngangs prisen var ikke på mer enn 50 kr så hvorfor ikke slå til liksom, ikke ofte jeg er på slikt. Så jeg fikk med meg Miriam så dro vi.

Da vi kom dit fikk jeg jo se at det var 3 bekjente som var med, samt 3-4 andre kjente fjes. Utrolig gøy når det er folk som du kjenner til eller vet om som er med. Gjengen var utrolig flink! Både 1, 2 og 3 klasse danset. Alle i 3 klasse hadde også laget sin egen solo. Og det var utdrag fra musikalen Rome+Julie som de hadde tidligere i vinter, men som jeg dessverre ikke fikk sett.
Det var en gutt i gruppa, og det var ikke vanskelig å legge merke til (jada, normalt å legge merke til når det er bare en gutt liksom). Men den store forskjellen var at han var så SINNSYKT flink til å danse! Det hender seg også at dette er søskenbarnet til Miriam. Det var like før jeg begynte å grine og han tok pusten helt ut av meg. Det var så utrolig vakkert å se på!

I mine øyne er dans kunst. Med dans kan du uttrykke så mye forskjellige følelser. Vakkert rett og slett. Ble nesten litt misunnelig på de som er så flinke, jeg og har lyst.

– Stine

(prøvde å ta noen bilder med telefonen men det gikk ikke så bra så stjal noen bilder fra noen av dem som var med.)

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *