Kom Mai du skjønne milde!

Det har vært nydelig vær med blå himmel og sol i dag. Jeg kunne til og meg nyte sola i bikini ute i hagen mens brunfargen sakte festet seg. Og jeg fikk skille! SunLove <_3 _="_" p="p">Jeg og Miriam har vært å handlet inn litt mat som vi skal ha med oss på biltur. Torsdag reiser vi nemlig til Barlestrand. Gleder meg kjempe masse og ser frem til å komme meg litt bort! Noe jeg absolutt trenger.

Jeg var heldig og ble oppringt fra barnehagen jeg er vikar hos i dag så da blir de jobb på småbarnsavdelingen i morgen. Litt penger i lomma pluss at dagen går fortere og da går tiden fortere til jeg og Miriam reiser!


Nå er jeg nydusjet og ren etter en time med Zumba sammen Miriam. Senga roper!

– Stine

image

You may also like

8 kommentarer

  1. Åh, heldiggris, her var det bare varmt i to timer, så ble det overskyet :/ Men skal vel ikke klage, det snødde jo i helga så 😛
    Heldiggrisen som skal på tur, det vil jeg og! Det meste frister jo mer enn lesing da 😛
    Tusen takk for linken i bloggportrettet ditt hos Kari forresten! ^^ Så morro! 😀

    1. Ja, det snødde visst her og men jeg fikk det aldri med meg av en eller annen grunn 😛 Gleder meg sykt til å reise nå ja, har ikke reist noe siden Oslo i fjor sommer og mye har skjedd siden den gang både på godt og vondt så det blir nok deilig å komme seg litt bort 🙂 Tusen takk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *