Årets julegave

I år ble det enda ett år med mange fine gaver! Og ikke minst nyttige! Dette var også første julen jeg ikke feiret hele julaften hjemme. Det var litt rart, men må vel bare venne meg til det. Synes det var kjempe koselig å være med Knut og familien, men samtidig fikk jeg også tilbringt en del av dagen med mamma og Ivar. 
I dag går turen til Åsen ut til mormor og morfar på 1. juledag middag hvor stort sett hele slekten min kommer til å være samlet, den er ikke særlig stor. Så det skal nok bli koselig.
Her kommer noen av årets julegaver:


4 stykker hvite isglass fikk vi av Stesøster Ronja, Skålen, kokeboken og forkle + ei bok fikk jeg av familien min på Skatval.


Skiltet og boksen fikk vi av Tanten og Onkelen til Knut fra Færbøgda, Den røde duken fikk vi av Tanten og Onkelen til Knut fra Markabygda, 6 stykker dessert skåler fikk jeg av mormor og morfar, Den røde skålen fikk vi av Storebror Espen og samboeren Lise, Englene i skålen fikk jeg av Farmoren og Farfaren til Knut.


Skittentøykurven og de turkis håndklærne fikk vi av Tante, Onkel og Nikolai,Toalettmappen fikk jeg av Solveigbestis, og smykketreet fikk jeg av SiljeSøta.


Og av KnutKjærest fikk jeg snowboard, snowboard-sko og Briller!

Vi fikk også kaffetrakter, 2 gavekort og ulltøffler/ullsokker. Jeg for min del likte ulltøfflene så godt at de ble med opp i sengen ved legge tid hvor jeg da sovnet med dem på. Det er vel ett godt tegn, mens snowboard skoene sto ved siden av sengen, vurderte ett øyeblikk og sove med dem også.

Fikk du mye fine gaver til jul?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *